Turné & Konsert

Pågående och kommande konserter

En av världens mest framgångsrika Brittiska popgrupper - Smokie, kommer till Luleå och Kulturens Hus!

Med låtar som toppat listorna som tex. "Living Next Door to Alice", "Lay Back in the Arms of Someone" och ”Needles And Pins”, har Smokie, tillsammans med utsålda konsert-turnéer över hela världen skapat sig en plats bland dom riktigt stora. I år firar bandet sitt 43:e år, med en världsturné som sträcker sig över tre kontinenter och 19 länder.

Den 5:e oktober ser du bandet i Luleå!

Se video

Köp biljett

___________________________________________________________________

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman erövrade våra hjärtan redan under Melodifestivalen. Deras bromance spred sig över Sverige likt en löpeld och de har gått sida vid sida sedan dess. Nu kan vi avslöja att de åker på en co-headline turné i höst och att de släpper den gemensamma podcasten "Livets liv" på Spotify.

Hör Benjamin och Felix berätta om den kommande podcasten och turnén här.

Efter en rungande 1:a respektive 2:a placering i Melodifestivalen släppte killarna hiten "Tror du att han bryr sig" som Spotify förra veckan förutspådde kommer bli en av sommarens största hits. Inom några veckor släpps det första avsnittet i deras podcast "Livets liv" och i höst fortsätter deras gemensamma resa när de ger sig ut på turné ihop.

Killarna ser själva fram emot hösten:

”Vi är sjukt peppade på höstturné! Är alltid kul att få köra live och träffa sina lyssnare på riktigt! Att dessutom få göra det ihop med en polare och artistkollega är ju ännu fetare! Nytt material och massa gig - kommer bli en grym höst!!”

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman har tagit Sverige med storm med sin starka vänskap och support till varandra. I deras podcast "Livets liv" följer vi med behind-the-scenes inför- och under höstturnén då de beger sig ut på vägarna tillsammans och vi får höra dem uppdatera varandra om allt som försiggår i livet som artister. Följ med och hör podd-teasern i Spotify, där Felix ringer upp Benjamin i Los Angeles för att prata om podden.

Första avsnittet av podden släpps på Spotify.

Sedan succén i Melodifestivalen har Benjamin Ingrosso gjort sig ett namn utanför Sveriges gränser. "Dance You Off" har slagit sig in på flera topplistor runt om i Europa och varit bland de 200 mest spelade låtarna i världen. ”Dance You Off” har nått platinastatus och inom kort kommer ny musik från Benjamin – vi längtar!

Felix Sandman fick helt klart en raketartad start på sin solokarriär med singeln "Every Single Day". Bara en månad efter premiären i Melodifestivalen sålde låten platina och nådde förstaplatsen på både Svenska Spotifytopplistan och singellistan.

Nu ser vi fram emot att låta svenska folket bli en del av deras bromance och att killarnas sprakande energi ska smitta av sig ännu mer ute i landet. Vi ses i höst!

Benjamin & Felix podcast Livets Liv

‪spotify-livetsliv_1-1_30s.mp4

spotify-livetsliv_9-16_10s.mp4

Kommer till Sundsvall och Tonhallen, söndag 11 november. Köp biljett

Elvis bästa låtar på svenska, varvat med bandets egna julpärlor i svängiga arrangemang. 

Det blir tolkningar av både traditionella julsånger och modernare jullåtar, allt med Elvis i centrum. En kväll med humor, värme, lite allvar och en jädrans massa instrument!

Fröken Elvis har sedan debutalbumet ”Elvis på svenska” (2015) översköljts av lovord och förfrågningar. Bandet har synts i bl.a. Nyhetsmorgon och Go’ kväll, slagit flera publikrekord och turnerat mer eller mindre konstant.De har spelat på allt från festivaler och folkparker till teatrar och konserthus, både i Sverige och Finland, men även i USA, England, Färöarna och Marocko (!) 

Publiken har fastnat för deras varma och egna sätt att behandla Elvis material, och knockats av deras spel och stämsång. Nu tar de sig an julen på det sätt som blivit deras signum.

Biljetter

The Refreshments & Nisse Hellberg  Rock n´Roll X-Mas  

För sextonde året bjuder The Refreshments på landets rockigaste julkonsert. 2018 har de med sig Wilmer-X aktuella Nisse Hellberg som gäst. Tillsammans bjuder de på en afton i rock’n’rollens tecken. Förstärkt med blåsarna i The X-Mas Horns blir detta blir en julshow som det sprakar om!


The Refreshments & The Xmas Horns
Joakim Arnell (sång & bas)
Jonas Göransson (gitarr)
Mats Forsberg (trummor)
Johan J.B Blohm (piano & sång)

Gästartist: Nisse Hellberg  (sång / gitarr)  

Datum: 11 december

Tid: 19:30 - 22.00

Arrangör: Programbolaget & Headstomp Productions

Se video

Köp biljett

Efter fjolårets stora succé är The Legends julshow tillbaka! THE LEGENDS CHRISTMAS SHOW 2018

Upplev några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis! Detta med många nya spännande inslag och förstås några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis! Med besök av Paul Larcombe ifrån England - som enligt många kritiker bär på världens mest äkta Elvis-röst och rankad 1:a i Europa. Placerade sig som nr 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA. 

Tillsammans med Paul Larcombe hittar vi såklart Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program. Har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner. 

The Legends är nu redo med sin nya show med de bästa hitsen och spännande julinslag i Sveriges populäraste nostalgiföreställning; 

www.thelegends.se

www.facebook.com/thelegends.se

SHOWDATUM ARTIST
Smokie
5
October
Luleå
Kulturens Hus
Köp biljett
BENJAMIN INGROSSO x FELIX SANDMAN
11
November
Sundsvall
Tonhallen
Köp biljett
Fröken Elvis Jul
28
November
Eskilstuna
Teatern
Köp biljett
Fröken Elvis Jul
29
November
Göteborg
Konserthuset/Stenhammarsalen
Köp biljett
Fröken ELvis Jul
30
November
Malmö
Palladium
Köp biljett
Fröken Elvis Jul
1
December
Kristianstad
Kulturkvarteret
Köp biljett
Fröken Elvis Jul
2
December
Norrköping
Louise De Geer / Flygeln
Köp biljett
Fröken Elvis Jul
6
December
Trollhättan
Folkets Hus
Köp biljett
Fröken Elvis Jul
7
December
Nyköping
Culturum
Köp biljett
Fröken Elvis Jul
8
December
Sandviken
Folkets Hus
Köp biljett
Fröken Elvis Jul
9
December
Stockholm
Södra Teatern
Köp biljett
The Refreshments & Nisse Hellberg Rock n´Roll X-Mas
11
December
Sundsvall
Tonhallen
Köp biljett
The Legends Christmas Show
17
December
Sundsvall
Tonhallen
Köp biljett
The Legends Christmas Show
18
December
Skellefteå
Folkets Park
Köp biljett
The Legends Christmas Show
19
December
Luleå
Kulturens Hus
Köp biljett
The Legends Christmas Show
20
December
Umeå
Idun teatern
Köp biljett
The Legends Christmas Show
21
December
Östersund
OSD
Köp biljett

Tidigare genomförda konserter

KONTAKTPERSON:

Ronny Seimerson, 060 -17 17 66
ronny@programbolaget.com