Jecko & Jessie

Dessa figurer Jecko & Jessie har 18 års erfarenhet i Nöjesbranschen går att boka tillsammans eller var för sig. Med allt i från korta inslag till hel föreställning! Jecko o Jessie har massviss med så kallat ''mingel'-material och passar väldigt bra som underhållare vid middagar, något men efter 9 års erfarenhet nog hör till eliten inom den genren. Eller vad som om att ha framträtt vid skandinaviums största dinnershow i Köpenhamn under 7 år, 2 år i Berlin samt levererat en dinnershow som producerats av Cirque Du Soleil.

Till deras CV kan även läggas en massa olika arrangemang/event/galor...ex. Mary Kay, Fotbollsgalan Sverige, Fotbolls galan Danmark, Tupperware. Galenskaparna & Aftershave´s Julshow. Carl-Einar Häckners Variete. Gothia Cup, Partille Cup, Stadsfester, Allsångsdagar, reklamfilmer....m.m. m.m.

Produktionen har flera olika nummer så skicka en förfrågan så hör vi av oss!

 "Jecko & Jessie underhöll och spred glädje i publiken med sin underbara show och grymma scennärvaro (trots uselt väder och utomhusföreställning)! Det är en ynnest som arrangör att få jobba med proffs, både på och utanför scenen. Kärlek i kubik = Jecko & Jessie!"

- Per-Magnus Söder, Huskvarna Folkets Park


Charlotte Perrelli:
 ''Oavsett ålder, så gillar ALLA dig!''

Bert Karlsson: ''De här är ju UNDERHÅLLNING...Stefan o Krister, släng er i väggen! Han precis som Robert Gustafsson visar Kvalite!''

Henrik Fexeus: ''Jecko är en helt unik artist. Den som inte blir lycklig ända ner i tårna av att se honom uppträda är förmodligen död!''

PRESSMATERIAL

Klicka på bilden och ladda hem

Showlängd: ca 40 min

Affischer: A3

KONTAKTPERSON & BOKNINGSANSVARIG

Åsa Wramgård

Tel: 08-452 25 52

asa@programbolaget.com